Laskettelu - Talviurheilukeskus Koillismaan sydämessä

Image result for taivalvaara

Taivalkosken perinteisessä talviurheilukeskuksessa on hyvät mahdollisuudet lasketteluun ja lumilautailuun. Keskus tarjoaa monipuoliset, hyvin hoidetut ja suojaiset rinteet laskettelun ystäville. Lumen varastointi alkutalvea varten ja näin ollen pitkä kausi takaavat huippuhetkiä pitkälle kevääseen.

Uskallatko kokeilla mäkihyppyä?  Täällä siihenkin on mahdollisuus.  Juniorivalmennus ja kansainväliset maajoukkue-harjoitukset pitävät mäet vilkkaina.

Lisää tietoa: Taivalvaaran hiihtokeskus, p. +358 (0)40 5939 556 tai Hotelli Herkko, p. +358 (0)8 7171 700
Lue lisää: Taivalvaaran Hiihtokeskus

 

Hotelli Herkko - Joskus sitä on huilattava

Hotelli Herkko on rauhallinen ja kotoisa hotelli lähellä luontoa. Hotelli sijaitsee Taivalkosken kirkonkylän läheisyydessä, Taivalvaaran kupeessa. Vieraat otetaan vastaan niin kuin täällä päin kuuluu, mutkattomasti ja talon tapaan.

Lue lisää »

Taivalmajat

Taivalmajoilla on 2 rakennusta, joissa 6 hengen huoneistot. Ne sijaitsevat Taivalvaaran huipulla loistavien harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksien sekä palveluiden lähellä. Rakennettu 2008. Kaikissa huoneistoissa on täydellinen keittiövarustus, saunat ja kylpyhuoneet, takalliset olohuoneet ja lämmin suksenhuoltotila sekä autotalli.

Lue lisää »

Taivalvaaran Hiihtokeskus

Taivalvaara on ennen kaikkea perinteinen talviurheilukeskus; laskettelurinne, välinevuokraus, hyppyrimäet, hiihtoladut ja kahvila, mutta meiltä löytyy tekemistä ympäri vuoden.

Lue lisää »

Tutkamajat - Luksusta arjen keskellä

Tutkamajat majoittaa korkeatasoisesti isommankin porukan. Käytössäsi on kaksi luksustasoista lomarakennusta Taivalvaaran huipulla.

Lue lisää »

Tykkytaival - Huoneistot makusi mukaan

Tykkytaival on Taivalvaaran upeissa maisemissa lähellä Hotelli Herkkoa. Täältä löytyy tasokkaita loma-asuntoja ja lokoisaa asumista niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle.

Lue lisää »