Maastopyöräily - monipuolisia reittejä joka lähtöön

Taivalkoski tarjoaa mahtavat pyöräilyreitit maisemineen. Voit luoda oman seikkailusi tai hyödyntää monipuolisia reittejä täysin vapaasti mielesi mukaan.

Taivalkosken merkityt maastopyöräreitit:
Taivalkoski – Isosyöte: 48,5 km
Taivalkoski - Porraslampi - Pahkakuru – Taivalkoski: 27,5 km
Kikarilammin reitti, josta yhteys Ylimaalle: 3,6 / 1,3 km
Taivalkoski – Kylmäluoma:               37,5 km
Taivalkoski - Jokijärvi Kallioniemi: 34,1 km
Tarkasta Taivalvaaran kesäreitti kartta (pdf)
 

Syöten merkityt maastopyöräreitit:
Tarkasta sivu www.retkikartta.fi

Reitit on merkattu maastoon oranssinkeltaisin puihin maalattuihin kolmiomerkein niiltä osin kun reitti poikkeaa vaellusreitiltä. Vaellusreitillä on saman värinen pystyssä oleva suorakaidemerkintä. Lisäksi risteyksissä on pyöräilyä osoittavat opasteet. Valtatie osuuksilla ei toistaiseksi merkintöjä.

Hirvipirtit Lapland mökit - Iijoen jylhissä maisemissa

Hirvipirtit tarjoaa kaksi tasokasta talviasuttavaa mökkiä Taivalkoskella (Jurmu), Iijoki varressa, 4-5 ja 6 henkilölle. Tämä on rauhallinen paikka levätä ja harrastaa, jossa hyvät kalastus- ja metsästys mahdollisuudet. Tietoja: www.hirvipirtit.fi 

Lue lisää »

Hotelli Herkko - Joskus sitä on huilattava

Hotelli Herkko on rauhallinen ja kotoisa hotelli lähellä luontoa. Hotelli sijaitsee Taivalkosken kirkonkylän läheisyydessä, Taivalvaaran kupeessa. Vieraat otetaan vastaan niin kuin täällä päin kuuluu, mutkattomasti ja talon tapaan.

Lue lisää »

KL Experience / Kylmäluoman Retkeilyalue - Leirielämää

Ravintola, mökkimajoitus, kalastus, veneet, frisbeegolfrata, minigolf, tennis, sulkapallo. Vuokrattavana maastopyöriä, murtomaasuksia ja kalastusvälineitä.

Lue lisää: www.hossa-kylmaluoma.fi    www.luontoon.fi

Lue lisää »

Kuuharjun mökit - Viihdy kirkonkylän kupeessa

Hyvin varustellut Kuuharjun lomamökit sijaitsevat Taivalkosken kirkonkylän kupeessa, Taivalvaaran Hiihtokeskuksen juurella, romanttisen Kuulammen rannalla. Kuuharjun perustaja ja isäntä on mäkihypyn maailmanmestari 1978 suurmäessä Tapio Räisänen.

Lue lisää »

Pitkälammen eräleirikeskus

Taivalkosken kirkonkylästä Oulun suuntaan 8 km, Ouluntie 80, sijaitsee vuonna 2007 valmistunut eräleirikeskus Pitkälammen rannalla. Rauhallisessa ympäristössä sijaitseva päärakennus (40 istumapaikkaa) ja rantasauna antavat puitteet ainutlaatuiselle kokoukselle tai juhlalle.

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano on Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa toimiva perheyritys. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »