Maastopyöräily - monipuolisia reittejä joka lähtöön

Taivalkoski tarjoaa mahtavat pyöräilyreitit maisemineen. Voit luoda oman seikkailusi tai hyödyntää monipuolisia reittejä täysin vapaasti mielesi mukaan.

Taivalkosken merkityt maastopyöräreitit:
Taivalkoski (Hiihtokeskus) – Isosyöte: 48,5 km (Iijoki venepalvelu Atsinki-alue: Auvo Lukkari, p. 041 5401 063)
Taivalkoski (Hiihtokeskus) - Porraslampi - Pahkakuru – Taivalkoski: 27,5 km
Kikarilammin reitti, josta yhteys Ylimaalle: 3,6 / 1,3 km
Taivalkoski – Kylmäluoma:               37,5 km
Taivalkoski - Jokijärvi Kallioniemi: 34,1 km
Tarkasta Taivalvaaran kesäreitti kartta (pdf)
 

Syöten merkityt maastopyöräreitit:
Tarkasta sivu www.retkikartta.fi

Reitit on merkattu maastoon oranssinkeltaisin puihin maalattuihin kolmiomerkein niiltä osin kun reitti poikkeaa vaellusreitiltä. Vaellusreitillä on saman värinen pystyssä oleva suorakaidemerkintä. Lisäksi risteyksissä on pyöräilyä osoittavat opasteet. Valtatie osuuksilla ei toistaiseksi merkintöjä.

Maastopyörä-vuorkaus tai opastettu ohjelmaa löydät tästä:

Auringonnousu mökki - lammen rannalla

Vuokrattavana kodikas ja viihtyisä lomamökki (6hlö) rauhallisella paikalla, puhtaan Pikku-Pesiölammen rannalla  (2km Taivalkosken keskustasta).

Lue lisää »

Hirvipirtit Lapland mökit - Iijoen jylhissä maisemissa

Hirvipirtit tarjoaa kaksi tasokasta talviasuttavaa mökkiä Taivalkoskella (Jurmu), Iijoki varressa, 4-5 ja 6 henkilölle. Tämä on rauhallinen paikka levätä ja harrastaa, jossa hyvät kalastus- ja metsästys mahdollisuudet. Tietoja: www.hirvipirtit.fi 

Lue lisää »

KL Experience / Kylmäluoman Retkeilyalue - Leirielämää

Ravintola, mökkimajoitus, kalastus, veneet, frisbeegolfrata, minigolf, tennis, sulkapallo. Vuokrattavana maastopyöriä, murtomaasuksia ja kalastusvälineitä.

Lue lisää: www.hossa-kylmaluoma.fi    www.luontoon.fi

Lue lisää »

Saija Lodge

Saija Lodge is a family business located on Lake Jokijärvi in Taivalkoski, amidst the landscape described so aptly in the novels of author Kalle Päätalo. The lodge offers accommodation, dining and programmes to groups, families and individual guests.

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano on Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa toimiva perheyritys. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »