Päätalo-keskuksen taidenäyttelytila

Päätalo-keskuksen taidenäyttelytilassa on ympäri vuoden kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Meillä voit kohdata niin koillismaalaisen kairan kuin venetsialaisen sataman, erilaisia tarinoita joka kuukausi! Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tarjoamme taitelijoiden käyttöön 110 m² näyttelytilan. Tilan korkeus on 3m ja neljän seinän ripustustilan leveydet ovat 2,2 m, 3,6 m, 7,1 m ja 8,3 m. Tilassa on ripustuskiskot ja säädettävät spotit, käytössä on myös 9 kpl veistosjalustoja. Lattiatilaa on käytössä rajoitetusti, sillä tilassa on myös lukusali.

Päätalo-keskus näyttelytiloineen sijaitsee Taivalkosken keskustassa, koulukeskuksessa, osoitteessa Urheilutie 4. Päätalo-keskuksessa on taidenäyttelytilan lisäksi Kalle Päätalon näköistyöhuone ja näyttely, Päätalo-instituutti, kulttuuripalvelut, kansalaisopisto ja kirjasto.

Taidenäyttelytoiminnan tavoitteena on tukea erityisesti paikallisia ja pohjoissuomalaisia taiteilijoita sekä tarjota kuntalaisille ja matkailijoille korkeatasoisia, helposti saavutettavia kulttuurielämyksiä kuukausittain vaihtuvilla näyttelyillä.

Päätalo-keskus – Kalle Päätalon näköistyöhuone ja näyttely: Yhteislippu Päätalo-keskukseen ja Kallioniemeen on 8 €.


Näyttelytila avoinna
Avoinna

ma 8-18, ke - to 8:30-18 ja ti, pe 8:30-16

 
Lisätietoja: Kulttuurituottaja Heli Paaso-Rantala p. 040 8608 971, heli.paaso-rantala(at)taivalkoski.fi
 

» Kalle Päätalon näköistyöhuone ja näyttely