Kuuharjun mökit - Viihdy kirkonkylän kupeessa

Hyvin varustellut Kuuharjun lomamökit sijaitsevat Taivalkosken kirkonkylän kupeessa, Taivalvaaran Hiihtokeskuksen juurella, romanttisen Kuulammen rannalla. Kuuharjun perustaja ja isäntä on mäkihypyn maailmanmestari 1978 suurmäessä Tapio Räisänen.
Iijoen rantaan Turvakon suvantoon on 1 km.

MÖKIT

Kaikissa mökeissä on sauna, lisäksi viereisen Kuulammen rannalla on erillinen kesäsauna uimalaitureineen. Mökit ovat alppityylisiä 2-kerroksisia rinnerakennuksia, alakerta kivirakenteinen ja yläkerta pyöröhirttä. Mökit on varustettu 6:lle hengelle. Varusteisiin kuuluu mm. sauna, suihku, metallitakka, astianpesukone, TV, leivänpaahdin, pölynimuri, astiasto 6:lle. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan. Minimi vuokrausaika on 2 vuorokautta = 190,-.
 
AKTIVITEETIT
 
Ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Laskettelurinteet ja maastohiihtoladut ovat kävelymatkan päässä, samoin varsinkin nuorten, veteraanien ja naismäkihyppääjien suosima kansainvälinen mäkihypyn harjoittelukeskus. Lähietäisyydeltä (n. 2 km) löytyy myös moottorikelkan vuokrausmahdollisuus sekä kuntosali ja minikylpylä.
Kesäisin pitkille vaellusreiteille, sauvakävelypuiston reiteille ja frisbeegolfradalle sekä maastopyöräreiteille pääsee suoraan mökeiltä. Urheilukenttä, koskimelontakeskus, uimarannat ja Iijoen koskikalastusalue ovat kaikki parin kilometrin sisällä. Kaikki keskustan palvelut ovat 30 minuutin kävelymatkan päässä. 
 
NÄHTÄVYYDET
 
Kävelyreittien varrella ovat nähtävyydet: Taivalvaara, Taivalvaaran lähteikköalue, Turvakon lintutorni Iijoen törmällä, Taivalkosken melontakeskus, Jalavan Kauppakartano  ja Taivalkosken kirkko (30 min.) sekä kauniilla paikalla Kaakkurivaaralla sijaitseva Taivalkosken hautausmaa ja kappeli (45 min.).
 
HINNASTO
Minimi vuokrausaika 2 vrk.
2 vrk 190,-€
3 vrk 280,-€
4 vrk 360,-€
5 vrk 440,-€
6 vrk 520,-€
7 vrk 600,-€
Lisä vrk 70,-€