Ruokailu & Viihde

Hyvää ruokahalua

Kun nälkä yllättää, niin Taivalkosken ruokapaikat täyttävät vaativatkin vatsat. Perinteistä koillismaalaista ruokaa ja muita herkkuja niin arkena kuin sunnuntaina lupaavat paikalliset yrittäjämme eri puolilla pitäjää.

Paikallinen leipä, ’reppuleipä’ ja ’varrasleipä’, jota tullaa kauempaakin hakemaan. Matkailutiloita saat myös muut perinneruuat ryhmille tilauksesta ryhmille. Vai tekeekö mieli pizzaa, kotiruokaa vai oletko valmis ruokaseikkailuun? Isompaan nälkään kannattaa iskeä hampaat Hotelli Herkossa Mehtäsonnin pihviin. Voiko parempaa enää ollakaan? 

A-Z Ruokailu & Viihde

Tästä löydät A-Z listan Taivalkoskella.

Lue lisää »

Bar 2 - Aitoa pubitunnelmaa

Bar 2 on viihtyisä pub hotellin yhteydessä. Loman ohessa tai kokouksen jälkeisenä illanviettopaikkana Bar 2 on mitä parhain paikka. Karaoke soi laadukkaista laitteista viikonloppuisin tai aina tarvittaessa.

Lue lisää »

Hotelli Herkko - Joskus sitä on huilattava

Hotelli Herkko on rauhallinen ja kotoisa hotelli lähellä luontoa. Hotelli sijaitsee Taivalkosken kirkonkylän läheisyydessä, Taivalvaaran kupeessa. Vieraat otetaan vastaan niin kuin täällä päin kuuluu, mutkattomasti ja talon tapaan.

Lue lisää »

Jalavan Kauppa

Jalavan Kauppa ja Pirttikahvila jo vuodesta 1883. Keskellä Taivalkosken kylää on Jalavan kauppa ja pirttikahvila. Vierailu kaupassa ja kahvilassa on kuin paluuta historiassa taaksepäin talon­poikais­kulttuurin ajoille.

Lue lisää »

KL Experience / Kylmäluoman Retkeilyalue - Leirielämää

Ravintola, mökkimajoitus, kalastus, veneet, frisbeegolfrata, minigolf, tennis, sulkapallo. Vuokrattavana maastopyöriä, murtomaasuksia ja kalastusvälineitä.

Lue lisää: www.hossa-kylmaluoma.fi    www.luontoon.fi

Lue lisää »

Kosken Toppari

Kahvila-ravintola Kosken Toppari on avattu 1.11.15! Tarjoamme herkullista kotiruokalounasta päivittäin, ja listalta saat halutessasi myös mm. pizzaa ja hampurilaisia. Löydät meidät entisen ABC-liikenneaseman tiloista.

Lue lisää »

Pölkky kesäteatteri

PÖLKKY-teatteri sijaitsee Kylätalomme (ent. Jokijärven koulu) pihapiirissä osoitteessa Hilturannantie 2, 93400 TAIVALKOSKI. Teatteri tarjoaa kesäisin näytelmäesityksiä.

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »

Taivalkosken Näyttämö

Taivalkoskelaisten teatteria suoraan Koillismaan sydämestä:

Lue lisää »

Wanha Mylly - idyllinen kesäravintola

Wanha Mylly on idyllinen kesäravintola Taivalkosken keskustassa. Tunnelmallinen hirsirakennus on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin kesäaikana

Lue lisää »