Ruokailu & Viihde

Hyvää ruokahalua

Kun nälkä yllättää, niin Taivalkosken ruokapaikat täyttävät vaativatkin vatsat. Pitäjän yrittäjät tarjoavat perinteistä koillismaalaista ruokaa ja muita paikallisia herkkuja niin arkena kuin sunnuntaina.

Paikallista reppuleipää ja varrasleipää tullaan pitäjästä hakemaan kauempaakin. Matkailutiloilta on mahdollista tilata ruokia ryhmille. Tekeekö mielesi pizzaa vai kotiruokaa, tai oletko valmis ruokaseikkailuun? Isompaan nälkään voi tilata Hotelli Herkossa mehtäsonnin pihvin. Paikallinen panimo valmistaa olutta raikkaaseen lähdeveteen.

A-Z Ruokailu & Viihde

Tästä löydät A-Z listan Taivalkoskella.

Lue lisää »

Bar 2 - Aitoa pubitunnelmaa

Bar 2 on viihtyisä pub hotellin yhteydessä. Loman ohessa tai kokouksen jälkeisenä illanviettopaikkana Bar 2 on mitä parhain paikka. Karaoke soi laadukkaista laitteista viikonloppuisin tai aina tarvittaessa.

Lue lisää »

Hotelli Herkko - Joskus sitä on huilattava

Hotelli Herkko on rauhallinen ja kotoisa hotelli lähellä luontoa. Hotelli sijaitsee Taivalkosken kirkonkylän läheisyydessä, Taivalvaaran kupeessa. Vieraat otetaan vastaan niin kuin täällä päin kuuluu, mutkattomasti ja talon tapaan.

Lue lisää »

Jalavan Kauppa

Jalavan Kauppa ja Pirttikahvila jo vuodesta 1883. Keskellä Taivalkosken kylää on Jalavan kauppa ja pirttikahvila. Vierailu kaupassa ja kahvilassa on kuin paluuta historiassa taaksepäin talon­poikais­kulttuurin ajoille.

Lue lisää »

KL Experience / Kylmäluoman Retkeilyalue - Leirielämää

Ravintola, mökkimajoitus, kalastus, veneet, frisbeegolfrata, minigolf, tennis, sulkapallo. Vuokrattavana maastopyöriä, murtomaasuksia ja kalastusvälineitä.

Lue lisää: www.hossa-kylmaluoma.fi    www.luontoon.fi

Lue lisää »

Kosken Toppari

Tarjoamme herkullista kotiruokalounasta päivittäin, ja listalta saat halutessasi myös mm. pizzaa ja hampurilaisia. Löydät meidät entisen ABC-liikenneaseman tiloista.

Lue lisää »

Pölkky kesäteatteri

PÖLKKY-teatteri sijaitsee Kylätalomme (ent. Jokijärven koulu) pihapiirissä osoitteessa Hilturannantie 2, 93400 TAIVALKOSKI. Teatteri tarjoaa kesäisin näytelmäesityksiä.

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »

Taivalkosken Näyttämö

Taivalkoskelaisten teatteria suoraan Koillismaan sydämestä:

Lue lisää »

Taiwalkosken Panimo

Taiwalkosken Panimo on vuonna 2016 perustettu taivalkoskelainen käsityöläispanimo. Valmistamme oluemme rakkaudesta lajiin, ja toivomme, että ihmiset löytäisivät uusia makumaailmoja tavanomaisten oluiden sijaan. Oluet teemme Suomen puhtaimpaan lähdeveteen, ja käytämme saatavuuden mukaan mahdollisimman suomalaisia tuotteita oluiden valmistuksessa.

Lue lisää »

Wanha Mylly - idyllinen kesäravintola

Wanha Mylly on idyllinen kesäravintola Taivalkosken keskustassa. Tunnelmallinen hirsirakennus on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin kesäaikana

Lue lisää »