Ryhmille sopivia kohteita

Ryhmille sopivia kohteita Taivalkosken aluella:

 

Päivä Päätalon Maisemissa - Kulttuurilomaohjelmaa Bussiryhmille Taivalkoskella

Hyvät retkien ja bussimatkojen järjestäjät! Toivotamme Teidät ja asiakkaanne tervetulleiksi vierailemaan kirjailija Kalle Päätalon kotikuntaan, tutustumaan Kalle Päätaloon liittyviin kulttuurikohteisiin ja historiallisiin sekä sotahistoriallisiin Kenttärata-kohteisiin. Tulettepa etelästä tai pohjoisesta, Taivalkoski on helppoa sovittaa matkanne varrelle.

Lue lisää »

Backwoods Husky

Majoitustilat ja ohjelmapalvelut 

Vuokrattavana hyvin varusteltu majoitustila, jossa yhteensä 10 petipaikkaa. Ihanteellinen sijainti metsästäjille, kalastajille ja retkeilijöille.

Tarjolla myös ohjelmapalvelua ja koiravaljakkoajelua ryhmille.

Lue lisää »

Finn Jann - Huskyfarmi, ryhmämajoitus ja erämökit

Finn Jann Huskyfarmi on luontoseikkailuyritys Jurmussa, 15 km Taivalkosken kyläkeskustasta. Finn Jann tarjoaa tilauksesta useamman vuorokauden retkiä, sekä isommille ryhmille tarkoitettuja lyhyitä retkiä.

Lue lisää »

Jalavan Kauppa

Jalavan Kauppa ja Pirttikahvila jo vuodesta 1883. Keskellä Taivalkosken kylää on Jalavan kauppa ja pirttikahvila. Vierailu kaupassa ja kahvilassa on kuin paluuta historiassa taaksepäin talon­poikais­kulttuurin ajoille.

Lue lisää »

Kallioniemi - Ryhmille

Kallioniemi on kirjailijaprofessori Kalle Päätalon lapsuudenkoti Jokijärven rannalla. Kallioniemi on Taivalkosken tärkein matkailukohde, siellä käy vuosittain yli 10 000 vierailijaa.

Lue lisää »

Kenttärata - Ryhmille

Kenttärata Hyrynsalmelta Kuusamoon oli Saksan armeijan vankityövoimalla rakennuttama kapearaiteinen huoltorautatie. Sen rakennustyöt alkoivat 1942, ja se tuhottiin 1944. Kolme tärkeintä leiri- ja asemapaikkaa Taivalkosken alueella on kunnostettu niin, että niihin voidaan tutustua opastetuilla poluilla.

Lue lisää »

Päätalo-keskus & Kalle Päätalo-näyttely - Ryhmille

Päätalo-näyttely koostuu pysyvästä Kalle Päätalon näköistyöhuoneesta sekä vuosittain vaihtuvasta valokuva- ja esinenäyttelystä.

Lue lisää »

Pölkky kesäteatteri

PÖLKKY-teatteri sijaitsee Kylätalomme (ent. Jokijärven koulu) pihapiirissä osoitteessa Hilturannantie 2, 93400 TAIVALKOSKI. Teatteri tarjoaa kesäisin näytelmäesityksiä.

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »

Taivalkosken Kotiseutumuseo - Ryhmille

Taivalkosken kotiseutumuseo esittelee tavanomaisen taivalkoskelaisen perheen elämää 1930-luvulla.

Lue lisää »

Taivalkosken Näyttämö

Taivalkoskelaisten teatteria suoraan Koillismaan sydämestä:

Lue lisää »