Inkeen Mökit

Vuokraamme kolme mökkiä Inkeellä (26km Taivalkoskelta):
Iso-Kärris: Kaikilla mukavuuksilla varustettu, 2008, 8+2 hlö:lle
Pikku-Kärris: Parvellinen mökki, 2001, 2+2 hlö:lle
Latvala: Kaikilla mukavuuksilla varustettu, 2012, 8+2hlö:lle

Iso-Kärris (120m2) on hirsirakenteinen, kaksikerroksinen ja kaikilla mukavuuksilla varustettu mökki. Alakerrassa on tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone/wc, sauna ja eteinen. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc, aula ja parveke. Mökki soveltuu 8+2 henkilölle. Lisäksi vuokraan kuuluu erillinen grillikota, autokatos/varasto sekä koirankoppi ja –häkki.

Pikku-Kärris (27m2) on hirsirakenteinen, parvellinen mökki. Alakerrassa on tupakeittiö, jossa levitettävä vuodesohva, pukuhuone, wc/suihku ja puulämmitteinen sauna. Yläkerrassa on parvi, josta löytyy makuupaikat 2-3 henkilölle, sekä parveke. Soveltuu 2+2 henkilölle. Lisäksi vuokraan sisältyy erillinen grillikota, varasto, koirankoppi ja –häkki.

Latvala: Latvala (80m²) on vastavalmistunut kaikilla mukavuuksilla varustettu mökki. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, kylpyhuone, sauna, eteinen, pieni parvi (jyrkät portaat) sekä tilava tupakeittiö. Mökki soveltuu 6+2 henkilölle. Lisäksi mökistä löytyy iso terassi kalusteineen ja lukollinen varasto sisäänkäynnin yhteydessä. Rantasauna ja kotakeittiö valmistuvat kesällä 2012.

Käytettävissä kesät ja talvet.

Infoa mökistä ja kuvia löydät nettimökistä www.nettimokki.com.
Mökkien ID numerot ovat:

  • Latvala ID 5014
  • Iso-Kärris ID 2034
  • Pikku-Kärris ID 2873