Skip to main content

Myytävät

tontit ja vapaa-ajan asunnot

Keidas kiireen keskellä

Taivalkoskella kohtaat kiireettömyyttä ja perin juurin aitoja ihmisiä. Reilun kokoinen tontti järven rannalla tai valmis loma-asunto aktiviteettien äärellä ei ole enää kaukainen haave, vaan toteutettavissa helposti.

Taivalkosken läheisyydessä on jopa neljä kansallispuistoa Oulanka, Hossa, Syöte ja Riisitunturi  sekä lukuisia muita näkemisen arvoisia luontokohteita. Taivalvaaran hiihtokeskus on erinomainen lapsiperheille! Hiihto-, vaellus ja kelkkareittejä on mistä valita ja eräilijöille riittää vesistöjä sekä komeita maisemia.

Taivalkosken keskustasta löydät peruspalvelut, sairaalan, erikois- ja ruokakaupat, ravintolat, apteekin, autokorjaamot, kampaamot jne.

Taivalkoski on erityisesti omalla autolla liikkuvien suosiossa ja tänne on mukava ajaa esimerkiksi Oulusta tai Kuusamon suunnasta tietä nro 20. 

Lähimmät lentokentät ovat Kuusamossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Junayhteys  on Helsingistä Ouluun sekä Rovaniemelle ja Kajaaniin. Paikkakunnalle pääsee myös päivittäin kulkevilla linja-autoilla.

Hae vapaat tontit tai loma-asunnot Taivalkoskelta alla olevista linkeistä