Jokijärven lomat

  Karpalo
  Kallela sisältä
  Kallela
  Kallela
  Hilla
  Hilla sisältä
  Riitula ja Herkkula
  Pihatalo

  Mökkimme ovat sijoitettu väljästi lähelle rantaa ja ne on varustettu kaikilla mukavuuksilla, mukaan lukien sauna. Lisäksi löytyy edullista majoitustilaa neljässä kahden hengen huoneessa, joissa on yhteiset peseytymis- ja oleskelutilat sekä keittiö. Meillä on myös asuntovaunupaikkoja sekä telttapaikkoja.

  Kirjailija Kalle Päätalon lapsuuden koti Kallioniemi sijaitsee noin 2 km päässä. Lähiympäristössä on pitkospuilla varustettuja retkeilypolkuja, perinneniitty ja niittysauna sekä historiallinen savotta-, uitto- ja perinnemuseo.

  Iijoki virtaa kauniin Jokijärven läpi. Matala luonnonranta ja tulentekopaikka ovat  lomakylän yhteiskäytössä. Soutuveneen käyttöoikeus kuuluu mökin hintaan. Rantasauna ja takkahuone vuokrattavana. Meiltä voi myös vuokrata suotuveneen ja soudella tutustumaan Kalle Päätalon kirjoista tuttuihin Villinsaareen tai Kirkkosaareen.

  Paritalo Riitula ja Herkkula (4+4 hlöä)
  Maakuhuone, tuvassa 1 vuodesohva ja 1 sänky, parvella 4 nukkumapaikkaa, keittiö (mikro, jääkaapi), sauna (sähkökiuas), kylpyhuone (suihku/WC).

  Kallela (1+4 hlöä)
  Höylähirsimökki järven rannalla, rakennettu 1988, tuvassa vuodesohva, parvella 4 nukkumapaikkaa (korkeus 1,35 m), keittiö (mikro, jääkaapi), sauna (sähkökiuas), kylpyhuone (suihku/WC), takka, kuisti.

  Hilla (1+4 hlöä)
  Höylähirsimökki. Tuvassa vuodesohva, parvella 4 nukkumapaikkaa (korkeus 1,5 m), keittiö (mikro, jääkaapi), sauna (sähkökiuas), kylpyhuone (suikku), WC, takka.

  Karpalo (4 hlöä)
  Tupakeittiössä kerrossänky (120cm/80cm) ja sänky 80cm. Sauna (sähkökiuas), kylpyhuone, pieni kuisti.

  Pihatalo (4 x 3 hlöä)
  Höylähirsitalo. Neljä makuuhuonetta (levitettävä kerrossänky). Jääkaappi kaikissa huoneissa. Pieni keittiö ja aula, kylpyhuone (suihku), wc. Rantasauna lisämaksusta.