Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille. Saijassa valmistettu ruoka on itse tehtyä, maukasta koillismaalaista lähi- ja villiruokaa. Hirsirakenteiset huoneistot omalla saunalla ja sisäänkäynnillä ovat kodikkaita majoittua. Pihapiiririn tuntumassa sijaitsee kaksi mökkiä, ja kaksi erämaamökkiä Harjajärven lähistöllä. Jokijärven kaunis luonto antaa mahdollisuudet monipuoliseen tekemiseen; kesällä vaeltaminen, melominen, kalastaminen, pyöräily, marjastaminen ja sienestys ja talvella hiihtäminen, lumikenkäily, pilkkiminen, moottorikelkka- ja huskysafarit.

Saijassa on hyvät puitteet myös juhlien, yritysvierailuiden sekä kokous- ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. Syksyllä 2015 valmistui ravintolatilojen laajennus, sali, ja nyt ruokailemaan sopii kerrallaan yli 100 henkilöä.

Tervetuloa nauttimaan Saijan Lomakartanon tunnelmasta ja vieraanvaraisuudesta!

Kesällä 2016 avoinna: 13.6. - 20.8. joka päivä klo 8.00 - 21.00. Muina aikoina tilauksesta, ottakaa yhteyttä puh. 08 847 847 511. Tervetuloa!

Kuvat/pictures by Pekka Väisänen, Pohjoinen Fantasia