Skip to main content

Frisbeegolf

Frisbeegolf

Taivalkoski on todellinen frisbeegolfaajan paratiisi ja meiltä löytyykin tällä hetkellä jo neljä eri rataa ja yksi puttiparkki!  Jos olet aloittelija tai haluat kokeilla tätä koukuttavaa lajia niin frisbeitä voi vuokrata Taivalkoskelta tai Kylmäluoman retkeilykeskuksesta.

Lisätietoa ja Taivalkosken Frisbeegolf-yhteisön löydät myös facebookista->  Frisbeegolf Taivalkoski

Pöllimehtä Frisbeegolf, Taivalvaara

Paula-myrskyn tuhottua aiemmat radat, kesällä 2022 Taivalvaaran hiihtokeskusalueelle rakennettiin Pöllimehtä Frisbeegolf, joka tarjoaa monipuolisia väyliä runsaine korkeuseroineen. Juotavaa tarvitaan siis mukaan ja pituuskontrolliin tarkkuutta niin ylä- kuin alamäessä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi nimensä mukaiset radan elementit kelpaavat myös some-kuviin.

Kylmäluoma Frisbeegolf

Frisbeegolfaajan paratiisi; 18-väyläinen haastava rata luonnon rauhassa, jossa leirintäalueen majoitus, muonitus ja uimaranta vieressä sekä heittokäden lepohetkiin huikeat kalastusmahdollisuudet. Paula-myrsky tuhosi edellisen ama-radan, mutta Kylmäluomalla päätettiin painaa kaasua ja rakentaa kesällä 2022 uusi, uljas täysimittainen rata. Teknisempiä väyliä löytyy radan alussa ja lopussa, keskivaiheilla puolestaan isommalle kädelle, korkeuserojen hallinnalle ja fyysiselle kunnolle riittää kysyntää. Kesällä 2023 rataa täydennettiin siten, että nyt rinnalla heitettävissä myös 12-väyläinen, tasaisemmassa maastossa oleva rata.

Tervas Frisbeegolf

Taivalkosken frisbeegolf-perheen uusin, uljas, uunituore tulokas Syvärinlammella. Kesällä 2023 rakennettu 18-väyläinen tasaisemman maaston rata, jossa tekniikka ja kiekkokontrolli näyttelevät suurempaa roolia kuin heittopituus. Rata löytyy VT20-tien varresta vesihyppyrin takaa ja on toistaiseksi väliaikaisin opastein varustettu.

Yhdeksän Peikon Reitti

9-väyläinen aloittajaystävällinen rata, joka käy kokeneemmallekin heittäjälle hyvänä tekniikkaharjoituksena. Pysäköinti yleisurheilukentän parkkialueelle. Bongaa samalla joka väylän peikot ja nappaa kuva peikkotaulusta omilla kasvoillasi.

Melontakeskuksen Puttiparkki

Puttirata, jossa on 2 koria ja molemmilla koreilla useita eri pelimuotoja. Voit toki myös keksiä omiakin pelimuotoja. Haasta kaverisi ja laittakaa yhdessä putti kuntoon! Puttipaikkoja on yhteensä 42 rakennettuna, mutta toki voit putata muualtakin. Pysäköinti on melontakeskuksella.

Palveluja tarjoavat yritykset