Skip to main content

Info
Järvenkylän Riistamiehet
Finland
93400

Upea kelohirsimökki kuistilla ja tunnelmallisella tupakeittiöllä. Mökki valmistunut 12/2020, sijaitsee rauhallisella paikalla. Lähimpään naapuriin matkaa 1 km. Mökissä lattialämmitys / puuliesi. Mökin pihapiirissä iso kota, vapaasti käytettävissä. Lähin vesistö on Jokijärvi, rantaan 600 metriä, missä on uimaranta ja soutuvene. Yhteys viralliseen kelkkauraan. Patikointipolku Simosenpolku kulkee kohteen vieressä. Ylläpidetty latureitti hiihtoladuille. Kalle Päätalon museo, Kallioniemi, n. 3 km päässä.

Persoonallisella sisustuksella suunniteltu metsästysseuran vuokramaja, jossa yhdistelty hyvällä maulla uutta ja vanhaa materiaalia. Tupakeittiö soveltuu kokouskäyttöön ja juhliin isommallekin ryhmälle, mutta toimii myös perheille ja pienemmille ryhmille. Persoonallisessa saunassa on puukiuas, ja vesipata.
Kylmäluoman retkeilyalue 25 km:n päässä. Lähin kauppa, Sorosen kyläkauppa, 10 km. Erinomainen kohde rauhaa ja ulkoilua harrastavalle, monipuoliset harraste mahdollisuudet joka vuoden aikaan.
Metsästys- ja kalastusluvat saatavilla, tiedustele varausta tehdessä.

Metsästyslupia on saatavilla majoittujille seuran yksityismaille. Kohteesta löytyy myös palju (lisämaksusta)
Huomioithan majoittuessasi, että mökissä ei ole liinavaatteita ja loppusiivous kuuluu asiakkaalle. Loppusiivouksen voi tilata hintaan 100,00 euroa, ota yhteyttä majoittajaan.

Hubila Airbnb:ssä