Skip to main content

Info
Eri kokoisia majoitustiloja
Pajuluomantie 20
93540 Tyrövaara

Kylmäluoman Retkeilykeskus sijaitsee jylhistä harju- ja järvimaisemistaan kuuluisalla Kylmäluoman retkeilyalueella. Alueella on loistavat puitteet niin retkeilyyn, kalastukseen kuin metsästykseen. Retkeilyreitit ovat rengasreittejä, ja lähtevät retkeilykeskuksen vierestä. Suosituin kalastuskohde on Iso-Pajuluoma, jota hoidetaan säännöllisillä kirjolohi-istutuksilla. Metsästäjille alue on loistava, valtion metsästysmaat ympäröivät retkeilykeskusta.

Majoitus

Oma mökki kauniilla järvimaisemalla? Retkeilykeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsee 25 hirsimökkiä, jotka ovat varustelutasoiltaan erilaisia. Isoimmissa, 6 hengen mökeissä, on vessa ja suihku  sekä osassa oma sauna ja takka.

Leirintäalueella on 60 sähköpaikkaa, ja huoltorakennus sekä kesäkeittiö käytettävissä. Huoltorakennuksen sauna on lämpimänä kesäisin joka ilta.

Rantasaunat lämpiävät tilauksesta, ja ovat käytössä kesäaikana.

Kahvila-Ravintola Kaakkuri

Kahvila-ravintola on avoinna maaliskuusta lokakuun puoleenväliin. Kesäaikana katamme herkullisen, perinteisen lounaspöydän joka päivä, ja saatavilla on lisäksi annosruokia. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Ohjelmaa

Luontoon pääsee tutustumaan myös ilman omia välineitä. Vastaanotosta voi vuokrata kanootteja, kajakkeja, veneitä, maastopyöriä, läskipyöriä ja sup-lautoja.  Kesäpäivien viettoon soveltuu myös 9 väyläinen frisbeegolf-rata, pituus n. 1,5 km ja aloituspiste heti ravintolarakennuksen takana.