Skip to main content

Info
Majoitustilat yhteensä 53 hengelle
Saijantie 8
93400 Taivalkoski

Jokijärven rannalla sijaitsee Saijan Lomakartano, joka tarjoaa majoitusta sekä ravintola- ja ohjelmapalveluja tilauksesta ympäri vuoden. Saijan rakennukset ovat perinteiseen tyyliin pelkkä hirrestä rakennettuja.

Majoitus

Pihapiirissämme on 20 kpl 2-4 hengen saunallista hirsihuoneistoa, 2 hirsimökkiä ja 2 lasikattoista revontulikotaa. Jokaisessa huoneistossa on kahden hengen makuuhuone, olohuone, sauna ja WC/kylpyhuone.

Ravintopalvelut

Saijan keittiö panostaa lähi- ja villiruokaan sekä ruokaperinteisiin. Päärakennuksen pirtissä ja salissa on tilat yhteensä noin 100 henkilölle. Huoneistoissa majoittuvien majoitushintaan kuuluu aamiainen, halutessasi voit valita majoituksen täysihoidolla tai puolihoidolla.

Ohjelmapalvelut

Luonto ympärillämme tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisille aktiviteeteille. Kesäisin niitä ovat melonta, kalastus, vaellus- tai pyöräretket. Saijassa on oma husky-tarha, joten talvisin erityisen suosittuja ovat koiravaljakkoretket. Lisäksi järjestämme moottorikelkkasafareja sekä hiihto-, lumikenkä- ja fatbikeretkiä. Voitte myös vuokraa meiltä välineet omatoimiseen ulkoiluun.

UUTTA! Varaa ohjelmat verkossa, klikkaa tästä!