Info
majoituskapasiteetti 80 henkilölle
Urheilutie 6b, Finland
93400 Taivalkoski

Vaara Sport sijaitsee Taivalkoskella, Syötteen ja Hossan kansallispuistojen välissä. Vaara Sport tarjoaa optimaaliset olosuhteet lumilajien lisäksi kesälajeihin kuten melontaan, suunnistukseen, polkujuoksuun tai maastopyöräilyyn. Oman lajin pariin pääsee helposti, sillä kaikki on käden ulottuvilla.

Nuku yösi hyvin - ja taas mennään!

Vaara Sport on panostanut erityisen hyvään petiin ja huoneen siisteyteen. Voit majoittua 1-4 hengen huoneissa. Yhteiset tilat tarjoavat mahdollisuuden kokouksiin ja seurustelemiseen isommallakin porukalla. Majoituksen hintaan kuuluu maukas aamiainen.

Ravintola, catering, tapahtumat ja kokoukset

Ravintolamme palvelee asiakkaitamme tilauksesta aamusta iltaan. Ruuat räätälöidään ryhmien ehdoilla, heidän aikatauluihin sopiviksi ja erityistoiveet huomioiden. Voit valita joko Bed & Breakfast -tyyppisen aamiaismajoituksen tai täyskattauksen aterioita aamupalasta iltapalaan.
Ravintolassa järjestämme myös erilaisia tapahtumia, kokouksia, koulutustilaisuuksia ja juhlia. Kauttamme saa myös catering-palveluita asiakkaan omiin tiloihin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juhlaasi tai tapahtumaasi sopiva ruokatarjoilu.

© Taivalkosken matkailuyhdistys | web by Davas