Moottorikelkka - Vauhdin hurmaa hohtavilla hangilla

 

Taivalkosken hyvin huolletut kelkkareitit tarjoavat antoisia kokemuksia ja huikeita maisemia kelkkailun ystäville. Hyvin huollettuja reittejä pitkin pääset mm. Syötteelle, Hossaan ja Rukalle. Kun huolto pelaa, niin ajamisesta todellakin nauttii. Voit tutustua kelkkareitteihin tarkemmin Taivalvaara ja alue talvi kartasta (pdf)

Kelkkareiteillä ajamiseen tarvitaan uralupa:

  • Lisätietoja Metsähallituksen uraluvista löydät täältä: www.eraluvat.fi.
  • Taivalkoskella uralupia myy Kylmäluoman retkeilykeskus.
  • Taivalkosken lanaus ja hoito: Asko Karppinen 0400 941 660 tai  Vesa Simonen 040 732 8271

 

Hotelli Herkko - Joskus sitä on huilattava

Hotelli Herkko on rauhallinen ja kotoisa hotelli lähellä luontoa. Hotelli sijaitsee Taivalkosken kirkonkylän läheisyydessä, Taivalvaaran kupeessa. Vieraat otetaan vastaan niin kuin täällä päin kuuluu, mutkattomasti ja talon tapaan.

Lue lisää »

KL Experience / Kylmäluoman Retkeilyalue - Leirielämää

Ravintola, mökkimajoitus, kalastus, veneet, frisbeegolfrata, minigolf, tennis, sulkapallo. Vuokrattavana maastopyöriä, murtomaasuksia ja kalastusvälineitä.

Lue lisää: www.hossa-kylmaluoma.fi    www.luontoon.fi

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »

Taivalvaaran Hiihtokeskus

Taivalvaara on ennen kaikkea perinteinen talviurheilukeskus; laskettelurinne, välinevuokraus, hyppyrimäet, hiihtoladut ja kahvila, mutta meiltä löytyy tekemistä ympäri vuoden.

Lue lisää »