Pitkälammen eräleirikeskus

Taivalkosken kirkonkylästä Oulun suuntaan 8 km, Ouluntie 80, sijaitsee vuonna 2007 valmistunut eräleirikeskus Pitkälammen rannalla. Rauhallisessa ympäristössä sijaitseva päärakennus (40 istumapaikkaa) ja rantasauna antavat puitteet ainutlaatuiselle kokoukselle tai juhlalle. 

Eräleirikeskuksessa on myös loistava mahdollisuus järjestää pidempiä leirejä, kursseja tai muuten vaan varata se kaveriporukalla sieni-, marja- tai metsästysretkelle!


Kokoustila:
Eräleirikeskuksessa on päärakennus jossa mahtuu pitämään kokouksen sekä kestittämään isommankin ryhmän pyörätuolilla liikkuvat mukaan lukien. Siellä on 40 istumapaikkaa ja avotulikeittomahdollisuus. Eräleirikeskuksessa on käytössä aggregaatti joka tuo sähköt päärakennuksen huippuimuriin (takkaa varten) sekä keittiön sähkövaloon. Muutoin Eräleirikeskuksessa ei ole sähkövalaistusta. Juomavesi tuotava itse. Samassa pihapiirissä sijaitsevat kompostoivat käymälät joissa on huomioitu myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt.

Kaikki ruuan valmistamiseen tarvittavat välineet on tuotava tilaisuuden järjestäjän tai vaihtoehtoisesti tarjoilut voi tilata paikalliselta eräopaalta esim. Erä-Pekka, Pekka Taivalkoski, 040 5593342.

Rantasauna & Takkahuone:
Samassa pihapiirissä sijaitsevat tilava sauna ja takkatupa (8 hlö:lle) joissa on huomioitu myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt. Saunalta lammen rantaan on pitkä laituri jossa voit ihastella lammen takaa avautuvaa upeaa koskematonta suomaisemaa. Lammen pohjamateriaali on hiekka ja se on puhdasvetinen. 

Majoitus:
Eräleirikeskuksessa on 19 henkilölle vaatimattomat nukkumatilat. Päärakennuksessa yläkerroksessa on nukkumatilat 15 henkilölle. Takkatuvan puolella on nukkumatilat 4 henkilölle. Nukkumatilat ovat retkipatjoilla (1 - 1,5 cm paksu). Petivaatteet (makuupussi) on asiakkaan tuotava itse.

HINNAT:
Päivänhinta (-klo 24.00):
Päärakennus + Rantasauna yhdessä 150.--/vrk
Yöhinta:
Päärakennus 150,-/vrk, Rantasauna 100,-/vrk
Asiakkaan on suoritettava normaali loppusiivous. Sen voi myös tilata hintaan 100,-.
 
Eräleirikeskus on saavutettavissa kesällä. Kutsumattomat vieraat pysyvät poissa lukittavalla puomilla.
 
Tiloja vuokraa Hotelli Herkko: p. +358 (0)8 7171700 tai sales@hotelliherkko.com
 
Päärakennus (Majoitus/Kokoustila/Keittiö):
 
 
 
Rantasauna rakennus (sauna & takkahuone):
 
 
 
 
WC/Puuvarasto:
 
 
Ranta/Luonto: