Majoitus

Paras paikka olla

Pehmeät lakanat tai talja makuupussin alla. Huone maatilalla tai romanttinen mökki. Toiset haluavat hotellia, toiset eräkämppää. Meillä on tarjolla jokaiselle jotakin. Kaikilla herkuilla tietysti.

Taivalkoski on pieni paikka. Otammekin kaikki vieraamme sydämemme asiaksi. On toiveesi sitten millainen tahansa, haluamme että viihdyt Taivalkoskella kuten mekin.
 

A-Z Majoitus

Tästä löydät A-Z listan kaikesta majoituksesta Taivalkoskella.

Lue lisää »

Asuntohotelli Ruska

Kodinomaista huolenpitoa Taivalkosken ydin keskustassa. Sopiva pysähdyspaikka Lappiin ja Norjaan meneville etelänmatkaajille. Helpot yhteydet Rukalle, Syötteelle ja Posiolle. Iijoki vieressä ja muutkin luontoreitit kivenheiton päässä.

Lue lisää »

Auringonnousu mökki - lammen rannalla

Vuokrattavana kodikas ja viihtyisä lomamökki (6hlö) rauhallisella paikalla, puhtaan Pikku-Pesiölammen rannalla  (2km Taivalkosken keskustasta).

Lue lisää »

Erämaamökki Kutinjoki

Kesäkäyttöön soveltuva mökki Kutinjoen varressa, Syötteen kansallispuiston (Soiperoinen) rajalla, Pyhitystunturin lähellä. Ei sähköä, ei vesijohtoa. Lähde lähellä. Varaava takka- ja kaasulämmitys, kompostikäymälä, erillinen rantasauna.

Lue lisää »

Inkeen Mökit

Vuokraamme kolme mökkiä Inkeellä (26km Taivalkoskelta):
Iso-Kärris: Kaikilla mukavuuksilla varustettu, 2008, 8+2 hlö:lle
Pikku-Kärris: Parvellinen mökki, 2001, 2+2 hlö:lle
Latvala: Kaikilla mukavuuksilla varustettu, 2012, 8+2hlö:lle

Lue lisää »

Jokijärven lomat - Mökkiloma Jokijärven rannalla

Jokijärven Lomat on koko perheen ihanteellinen lomanviettopaikka luonnonkauniin sekä kulttuuristaan ja perinteistään rikkaan Jokijärven rannalla. Mökkeihin voi majoittua 4-12 henkilöä.

Lue lisää »

KL Experience / Kylmäluoman Retkeilyalue - Leirielämää

Ravintola, mökkimajoitus, kalastus, veneet, frisbeegolfrata, minigolf, tennis, sulkapallo. Vuokrattavana maastopyöriä, murtomaasuksia ja kalastusvälineitä.

Lue lisää: www.hossa-kylmaluoma.fi    www.luontoon.fi

Lue lisää »

Kuuharjun mökit - Viihdy kirkonkylän kupeessa

Hyvin varustellut Kuuharjun lomamökit sijaitsevat Taivalkosken kirkonkylän kupeessa, Taivalvaaran Hiihtokeskuksen juurella, romanttisen Kuulammen rannalla. Kuuharjun perustaja ja isäntä on mäkihypyn maailmanmestari 1978 suurmäessä Tapio Räisänen.

Lue lisää »

Mökki - Kari Luukkonen

Vuokrattavana 5 hengen mökki Honkalammen rannalla, Kurtissa. Matkaa Taivalkosken keskustasta n. 23 km. Mökin pinta-ala 74 m2, mökissä sähkölämmitys ja varaava takka.

Lue lisää »

Mökki - Salme Paloniemi

Hyvin varustettu 40 m2 hirsimökki 2+4 henkilölle rauhallisella paikalla Taivalkoskella Jokijärven rannalla, Päätalon maisemissa.

Lue lisää »

Mökki Markku Tyni

Vuokrattavana mökki Koitijärven rannalla (15km Taivalkoskelta), sisäpinta 49m2, vuodepaikka 2+3, ranta sauna, vene.

Lue lisää »

Pitkälammen eräleirikeskus

Taivalkosken kirkonkylästä Oulun suuntaan 8 km, Ouluntie 80, sijaitsee vuonna 2007 valmistunut eräleirikeskus Pitkälammen rannalla. Rauhallisessa ympäristössä sijaitseva päärakennus (40 istumapaikkaa) ja rantasauna antavat puitteet ainutlaatuiselle kokoukselle tai juhlalle. 

Lue lisää »

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkosken Jokijärvellä, kirjailija Kalle Päätalon kirjoista tutuissa maisemissa. Saija tarjoaa majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille, perheille ja yksittäisille matkailijoille.

Lue lisää »

Seurakunnan leirikesus Jokijärvellä

Idyllinen leirikeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikallaa noin 18 km Taivalkoskelta Jokijärvelle päin. Leirikeskus tarjoaa viihtyisää ja tasokasta majoitus- ja ruokapalvelua juhliin, kokouksiin ja leireille.

Lue lisää »

Taivalkosken Kurko - Majoitus kalastusryhmille Kurtinjärven rannalla

Taivalkosken KURKO Oy:n tarjoaa käyttöönne majoitus- ja harratustiloiksi remontoidun kaksikerroksisen hyväkuntoisen entisen koulukiinteistön Taivalkoskella kalaisan ja kauniin Kurtinjärven rannalla.

Lue lisää »

Vääräniemen kotitalo

Mauno Vääräniemi vuokrattavana perusvarusteltu omakotitalo Metsäkylässä Latvajärven rannalla n. 41 km Taivalkosken keskustasta.

Lue lisää »